HYÖKKÄILYJÄ…………

………Olemme lehdistä lukeneet turkistarhausta vastustavien aktivistien toilailuista. Jotkut kovaonnisimmat ovat ne itse joutuneet myös tarhoillaan kokemaan.

Viimeisen vuorokauden aikana eduskunnan sähköpostiin tuli noin 400 viestiä. Viesteissä pyydetään minua toimimaan tarhausta vastustavan lakialoitteen puolesta.

Sanon suoraan että kantani turkistarhaukseen on viimeiset 45 vuotta ollut hyvin myönteinen.

Viimeiset viikot eivät ole kantaani muuttaneet.

Tämänpäiväinen sähköpostihyökkäys osoittaa tarhausta vastustavien henkilöiden tason.

Tiedän että joukossa on erittäin päteviä henkilöitä, joilla ihan ”aikuisten oikeasti” on sanottavaa jota sietää kuunnella herkällä korvalla.

Valitettavasti vaan näidenkin sanoma hukkuu delete napin alle, muun roskapostin joukkoon. Se on sääli, sillä nyt menee lapsi pesuveden mukana.

Kantani tarhaukseen ja myös turvetuotantoon on päivän selvä. Ne ovat laillisia elinkeinoja joita ei voida terrorisoida eikä sabotoida. Olen toiminut ja toimin tulevaisuudessakin näiden elinkeinojen puolesta.

Jos kantani olisi ollut epäselvä ja olisin mielipiteeni kanssa heilunut kahden vaiheilla, niin tuollaisen sähköpostihyökkäyksen jälkeen olisin takuuvarmasti kannattanut tarhausta, sillä kukaan edustajista ei halua siivota aktivistien posteja koneeltaan jatkuvasti.

Olisin arvostanut todella korkealle sen että tarhausta vastustavat henkilöt olisivat laatineet asiallisen tiedotteen taikka vetoomuksen ja lähettäneet sen meille edustajille. Monen edustajan sympatia olisi vahvistunut, nyt taisi käydä päin vastoin.

Mutta illalla salissa on kansalaisaloite esillä. Aion puhua tarhauksen PUOLESTA.

 

Reijo