REIJO REISSAA…

…..Eduskunnan maa- ja metsätalousvaliokunta tutustuu maakuntaamme 3. – 4. 7.

Seinäjoella järjestettävä Farmari -näyttely on varsinaisena kohteena, mutta toki valiokunta vierailee näyttelyalueen ulkopuolellakin. Kierrän valiokunnan mukana molempina päivinä.

Virallinen ohjelma päättyy torstaina noin kello 15.00 jolloin ainakin osa valiokunnan jäsenistä poistuu maakunnasta. Minä jatkan omaa ohjelmaani näyttelyalueella iltaan saakka. Tapaat minut varmimmin näyttelyalueella olevalla PS teltalla  taikka sen ympäristössä torstaina kello 15.00 jälkeen.

Perjantaina 5.7 olen Alajärven Rokulipäivillä PS teltalla kello 10.00 alkaen. Eurovaaliehdokkaamme Pirkko Mattila on Rokuleilla myös perjantaina. Julma Juha Väätäinen heittää rokulille lauantaina ja on teltallamme koko päivän ja vielä illalla Kitron stadionilla pesäpallo pelissä.

Lauantaina 6. päivä kello 10 – 12 olen Evijärvellä Ilpon Katiskassa jutustelemassa erä- ja miksei muistakin aiheista. Kivääri ja moottorisaha pysyvät ainakin vielä käsissä – mutta toki eri aikaan. Ilpohan myy molempia ja tunnetusti edulliseen hintaan.

Evijärveltä hurautan Perhoon jossa on Perhon perinteiset kesämarkkinat. PS teltta on kuvassa mukana ja minä teltalla kello 13 – 15 välisenä aikana.

Siis

4. 7 kello 15.00 alkaen Seinäjoki, Areena ja PS teltan ympäristö ja muu näyttelyalue.

5.7 kello 10.00 alkaen Alajärvi, Rokulitori ja PS teltta

6.7 kello 10 – 12 Evijärvi, Ilpon Katista

6.7 kello 13 – 15 Perho, urheilukenttä ja PS teltta.

Jos liikut likimain, tulehan toimittelemaan …

Reijo