TIEDOTE EDUSKUNTAVAALIEHDOKKUUDESTANI

HONGISTO EHDOLLE KEVÄÄN EDUSKUNTAVAALEIHIN.

Kansanedustaja Reijo Hongisto (PS) on vastannut myöntävästi Alajärven, Evijärven, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin perussuomalaisten paikallisosastojen pyyntöön asettua ehdolle kevään 2015 eduskuntavaaleihin.

Lopulliset ehdokasvalinnat tekee PerusSuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piiri ry:n piirihallitus.

Hongisto kertoo että kyselyjä ja pyyntöjä ehdolle asettumisesta on tullut myös yksittäisiltä henkilöiltä ympäri vaalipiiriä ja jopa vaalipiirin ulkopuolelta.

Olen hallintovaliokunnan ja maa- ja metsätalousvaliokunnan jäsenenä, sekä liikenne- ja viestintävaliokunnan varajäsenenä nähnyt, mihin suuntaan Isänmaatamme viedään. Mielestäni suunta on väärä ja korjausliikettä tarvitaan.

Samalla olen nähnyt ja joutunut kokemaan myös sen, että maata johdetaan hallituksesta, eikä oppositiolla ole juurikaan mahdollisuutta vaikuttaa suurten linjausten tekoon. Tämän vuoksi on tärkeää, että seuraavassa hallituksessa Istuisi myös PerusSuomalaisia ministereitä.

Edellisen vaalikampanjani teemat Terveys, Turvallisuus ja Toimeentulo korostuvat myös tulevassa vaalikampanjassani. Maakuntaa kiertäneenä ja maakunnasta runsaasti palautetta saaneena lisään luetteloon vielä Tiestön.

Miten turvataan riittävät terveyspalvellut myös maakuntien reuna-alueille.
Miten turvataan kansalaisten fyysinen koskemattomuus ja omaisuus väkivallantekijöiltä ja pitkäkyntisiltä.
Miten turvataan toimeentulo, ettei kansalaistemme ja erityisesti veteraanisukupolven tarvitsisi kerjätä elantoaan.
Miten turvataan riittävät tiemäärärahat jotta maakuntien reuna-alueiden sorateillä voidaan liikkua myös henkilöautoilla.

Lisätietoja

Reijo Hongisto
040-5257488