TOTUUS KUULUU…

…..Lasten suusta, ei toimittelijoiden kynästä.

Sanonta lasten suusta tulevasta totuudesta pitää paikkansa.

Toteamus toimittelijoiden kynäilemistä ”totuuksista” on arkipäivän realismia.

Tämänpäiväisessä maakuntalehti Ilkassa arvostamani toimittaja Marja Tyynismaa kertoi mitä Hänen mieleensä on jäänyt minun eduskuntayöstäni.

Toimittaja Tyynismaalle kerrottakoon että tähän mennessä olen tehnyt 116 kirjallista kysymystä, erilaisia talousarvioaloitteita 45 ja puheenvuorojakin olen käyttänyt 225 kappaletta.

Mitä ilmeisimmin nämä kaikki ovat menneet politiikan toimittaja Tyynismaalta niin sanotusti ohi.

Maakuntalehti Ilkan toiminta on viimeaikoina ollut muutenkin perin outoa, sillä po. lehden toimittaja Puumala soitti minulle ennen Itsenäisyyspäivää ja pyysi haastattelua 6.12 Presidentin juhlavastaanotolla.

Sovimme tapaamisesta Atrium -salissa klo 21.50.

Toimittaja laittoi minulle vielä tekstiviestinkin 6.12 klo 12.55 jossa Hän muistutti haastattelusta ja ajankohdasta. Minä pidin asiaa sovittuna.

Menin Atrium -saliin jo kello 21.35 ja olin siellä ihan todistettavasti 21.55 saakka. Toimittajaa en nähnyt, enkä tavannut. On toki myönnettävä että en entuudestaan tunne toimittaja Puumalaa, mutta oletan Hänen tunteneen minut.

Hämmästelin hieman toimittajan käytöstä, mutta en sillä enää mieltäni vaivaa.

Poliittisesti ” sitoutumattoman” maakuntalehti Ilkan poliittinen kanta on maakunnan väelle ollut itsestään selvä jo vuosikymmenet.

Toimittajien käytös ja jutut todistavat että linja ei ole vuosien saatossa muuttunut.

Reijo