KUTEN ITSEÄSI HALUAISIT KOHDELTAVAN…

Käyttäytymistieteilijät sanovat että kahdella jalalla kulkee monenlaisia ihmisiä.

Uskon että suurin osa taivaltajista arvostaa että heitä arvostetaan. Uskon myös että toisenlaisiakin taivaltajia on.

Kaikki kunnia erilaisille ihmisille.

Minä itse lukeudun niihin ihmisiin jotka toivovat saavansa osakseen asiallista kohtelua. Vastapainona, taikka palveluna, minä pidän itsestään selvänä että minä samalla tavalla arvostan ja kunnioitan näitä muita ihmisiä.

Jos heidän mielipiteensä poikkeavat omistani, niin hyväksyn sen. Samalla odotan että he hyväksyvät minun mielipiteeni.

Nyt puhutaan mielipiteistä ja ajatuksista jotka eivät loukkaa Suomen lakia. Tämä on syytä muistaa.

Minulle Suomen Lippu on tärkeä. Piste.

En perustele mielipidettäni taikka ajatustani. Se on itsestään selvyys minulle ja se riittää.

Samalla tavalla uskon että jonkun muun maan lippu on tärkeä juuri tämän maan asukkaalle taikka kansalaiselle. Kun minä tiedän että se on tärkeä, niin miksi minä tietoisesti loukkaisin tätä henkilöä häpäisemällä hänen lippunsa?

Kun minä en halua hänen lippuaan häpäistävän, niin samalla tavalla odotan hänen kunnioittavan minun synnyinmaani lippua.

Kun kaivelee nenäänsä – sieltä tulee verta. Kun häpäisee toisen lipun voi olla varma että kosto tulee.

Sitäkö me haluamme? Joku haluaa – minä en.

Julkisuudessa on kerrottu että Perussuomalaiset nuoret ovat polttamassa EU lippua. Minä en erityisemmin rakasta tätä EU:ta, mutta toistaiseksi sen kanssa on tultava toimeen.

Minä en hyväksy että EU:n lippua häpäistään taikka se poltetaan. Jos sille tielle lähdetään, on syytä valmistautua myös oman maan lipun polttoon.

Sitä saa mitä tilaa. Kuka meistä haluaa nähdä Suomen lipun polton? Toivottavasti ei kukaan.

Monesti mennään mukaan sellaiseen toimintaan jonka lopputulosta ei tiedä kukaan. Minäkään en tiedä, vaan pelkästään oletan, että toisen maan taikka useamman maan liiton lipun ja tunnuksen julkinen häpäiseminen nostattaa pahaa verta näiden maiden kansalaisissa.

Miksi me teemme taikka sallimme tehtävän jotain sellaista joka nostattaa pahaa verta muissa ihmisissä?

Minä en tähän tiedä vastausta. Tiedätkö Sinä?

Reijo