IMAAMIKOULUTUSTAKO SUOMEEN??

Julkisuudessa olleen tiedon mukaan Suomen Keskustan varapuheenjohtaja Annika Saarikko haluaa imaamikoulutusta yliopistoihimme. Hänen mielestään tulisi selvittää, miten imaamien opetusta voitaisiin kehittää osana korkeakoulutusta.

Koska lausuntoa ei ole antanut puolueen rivijäsen taikka  rivikansanedustaja, vaan puolueen varapuheenjohtaja, on kyseessä puolueen virallinen kanta.

Arvostan edustaja Saarikkoa että Hän ennen eduskuntavaaleja toi julki Suomen Keskustan kannan islaminuskoon. Nyt jokainen äänestäjä osaa arvioida kuinka Suomen keskusta mahdollisesti pääministeripuolueena toimii islamin uskoa käsittelevissä kysymyksissä. Jos on Saarikon kanssa samoilla linjoilla ja jakaa Hänen mielipiteensä, voi huoletta äänestää Suomen Keskustan ehdokasta.

Jos ajattelee imaamikoulutuksesta eri tavalla, on syytä harkita kenelle  äänensä antaa.

Minä Perussuomalaisena rivikansanedustajana suhtaudun edustaja Saarikon ajatukseen varauksella, sillä en pidä imaamikoulutusta tarpeellisena.

Sen sijaan pidän tarpeellisena että kouluissa kevätlukukauden päättyessä voidaan edelleen laulaa suvivirsi ja kuusijuhlassa virsi numero 21.

Monissa kouluissamme tilanne on se, että meidän peruskristilliset tapamme siirretään syrjään jotta emme loukkaisi mahdollisesti muiden uskontokuntiin kuuluvia oppilaita.

Tällaista toimintaa minä en hyväksy. Kuinka Sinä ajattelet?