LIKASANKO-OSASTO VAUHDISSA……..

Tämänpäiväisessä Helsingin Sanomat -lehdessä oli juttu otsikolla ”Keskusta kirii komiasti Pohjanmaalla”

Jutun sisältöön en muutoin ota kantaa, mutta lienee kuitenkin syytä oikaista jutussa ollut paha asiavirhe.

Vaaleissa nähdään, vaikuttavatko esimerkiksi perussuomalaisten kansanedustajan Reijo Hongiston edesottamukset äänestäjien arvioon hänestä. Hongisto tuomittiin viime vuonna maksamaan entiselle avustajalleen yhdeksän kuukauden palkka laittoman irtisanomisen takia. Taustalla oli väite avustajan ja Hongiston salasuhteesta.”

Oikeusprosessi käytiin Arlinin ja Suomen valtion välillä. Arlin oli kantaja ja Suomen valtio vastaaja. Minä olin jutussa todistaja. Oikeudenkäyntiasiakirjoista käy ilmi että Suomen valtio tuomittiin korvaamaan Arlinille. En ole kuullut että toistaiseksi suomalaisessa oikeuskäytännössä olisi jutussa todistajana kuultu tuomittu maksamaan jommallekummalle asianosaiselle korvauksia.

Arlinhan pyysi muistamani mukaan yli 70 000 euron korvausta ja hänelle tuomittiin siitä korvaukseksi vain murto-osa.

Minä aivan vakavissani kysyn että minkä takia toimittajat kirjoittavat virheellisiä ja perätömiä juttuja, eivätkä vaivaudu tarkistamaan ja varmistamaan että heidän kirjoitamansa on totta ja pitää paikkansa.

Ai nythän on ne vaalit tulossa…..no se selittääkin kaiken.