LAUTEHILLA…..

Mullon saunas Harvian lasiluukullinen rosterikiuas. Puita se syö ja lämpiää niin maharottomasti. Lautehilla tarkenoo.

Joku tirektiivi vissihin kieltää kohta puulämmitteiset kiukahat, mutta niin kauan ku niillä saa saunoa, minä poika posotan menemähän.

Siinä kuulkaa lieska lyö hormin päässä olevaan naakan pesään ja saattaa pyrstökarvat kärventyä, mutta mitäs on ruvennu muuraamahan pesääsä mun saunan hormihin.

Pitääs pikkuuse kattua naakanki, mihinä sitä rupejaa kortteeraamahan. Luonnonsuojelulaki sanoo notta älä kuule vaan häiritte pesivää naakkaa ja palo- ja pelastuslaki sanoo notta savuhormi on pirettävä estehistä vapaana.

pirän notta se palo- ja pelastuslaki o riskimpi ku se vihireitten laki.

Lautehilla o aikaa kuutioira kaikenlaasta. Muistelin ajettuja kilometrejä, tavattuja ihmisiä ja käytyjä keskusteluja.

Yhtään ainutta en antaisi pois.

Neljän vuoden takaiseen vaalikiertueeseen verrattuna tämä turnee oli erilainen. Tapasin satoja ja satoja ihmisiä.

Tapaamiset ja tapaamisten henki oli erilainen. Neljä vuotta sitten lähes jokaisessa tilaisuudessa oli joku joka tarkoitushakuisesti haastoi riitaa. Poliisimiehenä sellaisen tunnistaa helposti.

Tällä päättyneellä vaalikiertueella en tavannut yhtään ainoata riidan haastajaa. Tapasin satoja erittäin asiallisia ihmisiä jotka kantoivat huolta Isänmaan selviämisestä. Miten meidän käy – oli useimmiten esitetty kysymys.

Suhtautuminen PerusSuomalaisiin oli ja on muuttunut!

Ajoin tuhansia kilometrejä kuoppaisilla teillä. Minulle ei tarvitse vakuutella teidemme korjaustarvetta. Minä tiedän sen oman takamukseni kautta.

Vaikka ajoin itse autoa, oli kiertueen järjestelyissä mukana tukiryhmäläisiä. Yhtään tilaisuutta ei olisi saatu järjestettyä ilman paikallisia tukihenkilöitä. Yhdellekkään matkalle en olisi päässyt lähtemään ilman oman perheeni tukea ja kannustusta.

Hyvät Ystävät – Teille lämmin kiitos pyyteettömästä työstä!

Samalla haluan kiittää myös kaikkia muita jotka omalla ajallaan ja  -työpanoksellaan ovat edesauttaneet minua vaalityössäni.

Yhdessä me olemme asialle lähteneet ja yhdessä seisomme asiamme takana!

Tässä yhteydessä lienee paikallaan kiittää myös heitä jotka ennakkoon ovat minulle luottamuksensa osoittaneet. Kiitos Teille kaikille!

Muistakaamme Öljymäen tapahtumia 2000 vuoden takaa. Ystävyys ei ole myytävänä 30 hopearahasta, eikä ystävää kielletä kolme kertaa ennen kukon laulua.

PerusSuomalainen Ystävyys kestää vaaleista vaaleihin ja vielä vaalien välilläkin.

Kiitos että olet Ystäväni!

Reijo