KAMPPEET ON LEVITETTY…

…Ja työkalut teroitettu.

Näinhän sitä tavattiin ainakin rakennustyömailla sanoa ennen hihojen käärimistä.

Eduskunnan ”kamppeilla ja työkaluilla” tarkoitan tietenkin valiokuntia. Lainsäädäntötyö tehdään valiokunnissa ja vain lain loppusilaus täysi-istunnoissa.

Valiokuntapaikat päätettiin ryhmien esityksistä viime keskiviikon täysi-istunnossa. Jos Luoja suo ja terveyttä riittää, niin seuraavat neljä vuotta työskentelen varsinaisena jäsenenä maa- ja metsätalousvaliokunnassa sekä työelämä- ja tasa-arvovaliokunnassa. Hallintovaliokunnassa jatkan varajäsenenä.

Saan vielä kunnian toimia maa- ja metsätalousvaliokunnan varapuheenjohtajana. Varsinainen puheenjohtaja on edustaja Leppä. Valiokuntaa voisikin leikkisästi luonnehtia puupainotteiseksi koska puheenjohtaja on Leppä ja varapuheenjohtaja Hongisto.

Omiin valiokuntapaikkoihini olen erittäin tyytyväinen ja odotan innolla tulevaa kautta.

Reijo