PITÄÄKÖ OLLA HUOLISSAAN?

Muutama päivä sitten meidän sähköinen- ja printtimediamme oli huolissaan amerikkalaisten äänestyskäyttäytymisestä. Erityisen huolestuneita oltiin siitä, miten käy kun Trump häviää vaalit. Trumphan oli jossain sanonut, että Hän ei tunnusta sellaista vaalitulosta.

Bemareilla ja Audeilla ajavat toimittajat ja muu virallinen oikeassa olijoiden joukko piti Trumpin sanomaa pöyristyttävänä ja jopa vaarallisena. Kyllähän ehdokkaan pitää vaalitulos hyväksyä, myös siinä tapauksessa että ei itse tulisi valituksi. Me Opeleilla, Nissaneilla ja Toyotilla ajavat perussuomalaiset olimme viisaasti vaiti. Näin meillä ennen vaaleja

Kuinkas sitten kävikään 🙂

Trump voitti vaalit ja amerikkalaiset nostivat Hänet presidentikseen!

Mitä tekevät meidän toimittajamme ja mitä tekee virallinen oikeassa olijoiden joukko, joka tässä tapauksessa oli väärässä? Ryhtyy teinin tavoin tinttailemaan ja kapinoimaan vaalitulosta vastaan.

Ongelma ei taida olla Amerikassa – se on kuulkaas täällä Suomessa!

Odotan mielenkiinnolla Venäjän vaaleja! Tasapuolisuuden nimissä meidän pitää saada valita myös Venäjän presidentti – vai pitääkö?

Leppoista viikonvaihdetta kaikesta huolimatta, taikka ehkä juuri siitä syystä 🙂