TV KUVA EI NÄY SOINISSA JA LEHTIMÄELLÄ

Jo pari vuotta sitten minuun otettiin yhteyttä ja kerrottiin että Soinissa ja Lehtimäen alueella ei TV kuva näy kunnolla.

Antenneja oli suunnattu Lapuan ja Ähtärin suuntaan, mutta monissa talouksissa ei vaan kuvaa saatu kunnolla näkymään.

Tilanne oli perin tukala monille, sillä verottaja kyllä muisti nypätä tuloista YLE -veron, mutta veron vastineeksi ei Digita kyennyt lähettämään kunnon kuvaa.

Otin yhteyttä viestintävirastoon, josta ohjeistettiin keräämään nimilistat osoitetietoineen niistä talouksista joissa ei oltu tyytyväisiä TV kuvan laatuun.

No minä en lähtenyt kyliä kiertelemään talo talolta, vaan yhteistyössä paikallisten medioiden kanssa jaoimme asukkaille tietoa että kerätkää nimilistat ja toimittakaa ne minulle, niin minä vyörytän asiaa eteenpäin.

Lähetin nimilistat viestintävirastoon ja sieltä luvattiin tarttua toimeen. Luotin siihen että hommaa lähdetään hoitamaan, mutta ilmeisesti vieläkään ongelmaa ei ole saatu kokonaan korjattua.

Viestintävirasto on hoitanut omaa rooteliaan, mutta samaa ei voi sanoa palvelun tuottajasta.

Osoituksena viestintäviraston toimista linkitän viraston päätöksen.

Tästä näkee että asialla on oltu, mutta vielä jäi parannettavaa.

Selvittelen nyt asiaa ja mahdollisuutta pitää vaikka kansalaiskuuleminen joko Soinissa taikka Lehtimäellä. Tilaisuuteen pitäisi saada mukaan edustus viestintävirastosta ja Digitasta ja tietenkin mahdollisimman moni sellainen jonka TV ei kunnolla näy.

Tiedotan tällä sivulla heti kun selviää saadaanko kansalaiskuuleminen järjestettyä.

Pysy taajuudella 🙂

https://www.viestintavirasto.fi/ohjausjavalvonta/toimiluvat/toimilupienvalvonta.htm