KIITOS JA TUNNUSTUS…

…Maakuntalehdillemme.

Melko monella on paha tapa nieleskellä kiitokset, mutta antaa herkästi negatiivinen palaute.

Luen itseni tähän epäkiitollisten joukkoon. Monta kertaa olen kritisoinut toimittajia ja lehtiä, mutta harvemmin olen antanut kehua taikka kiitosta.

Nyt on kehun ja kiitoksen paikka. 🙂 🙂 –

Uusi Vaihtoehto ja Sininen Tulevaisuus ovat saaneet maakuntalehdissämme niin paljon palstatilaa ja sitä kautta julkisuutta, että sen arvoa on vaikea rahassa mitata. Sen verran palstamillimetrien hinnoista tiedän, että jos olisimme joutuneet rahalla ostamaan saman palstatilan, olisi matti kurkistellut kukkarosta.

Kerään Sininen Tulevaisuus -puolueelle kannattajakortteja. Alkuun korttien saanti oli melko tahmeaa, mutta viimepäivien mediajulkisuuden ansiosta kortteja on alkanut sataa postilaatikkooni.

Minä kiitän nöyrästi jokaista kannattajakortin täyttänyttä ja vielä erikseen mediaa siitä, että olette tehneet tuntemattomasta Uusi Tulevaisuus ryhmästä tunnetun. Toivon että sama julkisuus jatkuu perustettavan Sininen Tulevaisuus -puolueen ympärillä.

Kiitän myös ”päivän erikoisimmasta” tekstiviestistä. Se oli lähetetty pre paid -liittymästä. Numeron perusteella ei viestin lähettäjän henkilöllisyys selvinnyt. Toivon, että tätä kautta menisi kiitokseni perille.

Sinusta kirjoitettiin tänään Ilkassa. On hyvä että et ole enää samassa puolueessa X:n kanssa. Jahtikavereiden kesken on puhuttu että kun X avaa suunsa taikka kirjoittaa lehteen jonkun ötökän suojelun tarpeellisuudesta, mennee sinulta ja muilta persuilta joka kerta ääniä. Enää sinua ei yhistetä tähän X:än. Tämän kirjoituksen saa julukasta. Metsästävä äänestäjä alavudelta.

Vaikka viestin lähettäjä antoi luvan viestinsä julkaisemiseen, katsoin viisaammaksi jättää kirjoittajaa luonnehtivan sanaparin pois ja korvata sen ihan vaan X merkillä. Ei se alkuperäinenkään nyt niin hirveän paha taikka ruma ollut, mutta minä en ihan sellaista halua tänne sivulle kirjoittaa. Uskon että viestin lähettäjä ei tästä pahastu.

Aurinkoista viikkoa kaikille 🙂 🙂