KIIRETTÄ PIISAA

Vaalitouhut pitää ehdokkaan kiireisenä. Ei kerkiä kunnolla ees kissiä sanomaan, taikka blogia päivittämään.

Aika on mennyt tietenkin eri tilaisuuksissa ja tienvarsimainoksia liimaillessa. Myös vaalilehden valmistelu on vaatinut osansa. Nyt alkaa lehti olla oikolukuvaiheessa ja painovalmiina huomenna. POHJANMAAN PUOLESTA ilmestyy 12 sivuisena. Painosmäärä on 70 000kpl. Toivon että lehti päätyy myös Sinun käteesi.

Lehden teko on varsin kallista puuhaa ja jakelukin maksaa. Oma tukiorganisaationi on niin pieni, että meillä ei ole mitään mahdollisuutta jakaa itse jokaista lehteä. Ostimme jakelupalvelun alan yrittäjiltä.

Jos haluat kantaa kortesi kekoon ja tukea vaalikampanjaani, voit tehdä sen tietenkin äänestämällä Vaasan vaalipiirissä numeroa 25. Jos haluat osallistua ihan euroilla kampanjani kustannuksiin, voit laittaa haluamasi summan tukiyhdistykseni Pohjanmaan puolesta ry tilille. Tilinumero on FI48 5188 0720 0713 00

Minun toimintani on läpinäkyvää ja sitä edellyttää myös vaalilakikin. Säännösten mukaan ”Ehdokkaan, ehdokkaan tukiryhmän ja muun yksinomaan ehdokkaan tukemiseksi toimivan yhteisön on huolehdittava, että vaalikampanjaan kuuluvasta tai sitä tukemaan tarkoitetusta maksullisesta mainoksesta käy ilmi mainoksen maksaja. Yksityishenkilön nimeä ei saa kuitenkaan julkistaa ilman hänen nimenomaista suostumustaan, jos hänen maksamansa mainoksen arvo on kuntavaaleissa pienempi kuin 800 euroa taikka eduskuntavaaleissa, europarlamenttivaaleissa tai presidentinvaaleissa pienempi kuin 1500 euroa”

Reijo Kiittää ja kuittaa.