ÄÄNET ON LASKETTU

Kansa on valinnut edustajansa seuraaville valtiopäiville. Kun valinta on tehty, jälkipeluu ei kannata. Kansa äänestää aina oikein. Myös näissä vaaleissa.

Minulla oli ilo olla ehdolla. Jo pelkkä ehdolla olo on kunnia-asia, puhumattakaan valituksi tulemisesta. Harvalle on suotu mahdollisuutta pitää kädessään omaa valtiopäivävaltakirjaansa. Minulle se mahollisuus on suotu peräti kahdesti. Tällä kertaa en valtakirjaa saanut.

Minä onnittelen jokaista valituksi tullutta – teillä on edessänne työntäyteiset neljä vuotta. Hoitakaa Isänmaan asiaa taiten.

Minä kiitän kaikkia äänestäjiäni luottamuksesta. Teitä oli paljon. 

Minä kiitän ystäviäni ja tuttaviani ahkerasta ja pyyteettömästä työstä. Te uskoitte yhteiseen asiaan. 

Minä kiitän Pirkkoa, Karia ja Katariinaa, Markkua ja Aleksandraa. Te ymmärsitte ja jaksoitte tukea minua, vaikka väliin hajamielisenä unohtelin asioita ja olin paljon poissa kotoa. Kiitos teille kaikille – ilman Teitä en olisi jaksanut viedä tätä vaalikampanjaa loppuun. 

Nyt Iskä on palannut maailmalta kotiin.

Reijo