VAALIMAINONNASTA

Minulta on kysytty miksi en mainosta laajemmin ja SUUREMMILLA kuvilla.

Hyviä ja hyvää tarkoittavia kysymyksiä. Kiitos niistä.

Olen kahdet eduskuntavaalit käynyt kohtalaisella menestyksellä. Näiden vaalien tuomalla kokemuksella ja elämän varsitiellä opitun perusteella sanon, että ihmisen antama ääni on aina osoitus luottamuksesta.

Minun kokemukseni mukaan luottamus on aina ansaittava. Jokainen joutuu ansaitsemaan oman luottamuksensa. Luottamusta ei voi perintönä saada, eikä sitä voi perinnöksi antaa. Kaikkein suurin virhe on kuvitella, että ostaa rahalla luottamuksensa.

Kansanedustajan tehtävä on niin arvokas, että sitä ei voi kukaan rahalla ostaa. Jos voisi, eduskunta ei olisi enää läpileikkaus Suomen kansasta. Nyt on ja se perustuu vain ja ainoastaan siihen, että raha ja vaalibudjetti ei ratkaise vaalimenestystä.

Minä käytän vaalimainontaan rahaa varsin maltillisesti. Uskon ja luotan siihen, että minua äänestävä löytää ehdokasnumeroni ilman joka valaisinpylväässä olevaa mainostakin.

Sunnuntaina nähdään ratkaiseeko raha, vai jo eduskunnassa tehdyt teot. Käykää ihmiset äänestämässä. Äänestäminen on etuoikeus.

Jokainen löytää varmaan mieleisensä ehdokkaan.

Reijo Hongisto, numero 25