Reijon teesit

Terveys

Iän karttuessa arvostetaan yhä enemmän terveyttä ja helposti saavutettavia terveydenhoitopalveluja. Terveydenhoitoon kuuluvat lähipalvelut ovan kaiken A ja O. Niitä ei saa enää vähentää, eikä Ikäihmisiä jättää heitteille.

Minä haluan huolehtia ensin oman maan kansalaisista ja vasta sen jälkeen ulkomailta paperitta maahan tulleista.

Toimeentulo

Ruokakaupan kassalla tarvitaan rahaa, kauniilla hymyllä ei ostoksia kuitata. Suomalaisten osaaville käsille tarvitaan työpaikkoja. Meidän pitää viedä ulkomaille valmiita tuotteita eikä tuotteiden valmistamisessa käytettyjä tehtaita.

Turvallisuus

Ulkomaiset rikollisliigat kiertelevät maata ja tehtailevat rikoksia. Asuntoihin murtaudutaan jopa päiväsaikaan. Turvattomuutemme lisääntyy ja poliisipartioiden määrä vähenee. Tähän on saatava muutos.

Tiestö

Kelirikkoaikoina maaseudulla on vaikeaa erottaa tietä perunapellosta. Samanlaisia vakoja molemmissa. Tiemäärärahat valuvat jatkuvasti kehä III:n sisäpuolelle, vaikka pohjoisempanakin liikutaan vielä henkilöautoilla. Vähemmän rahaa Kreikkaan ja enemmän kotimaan teille.

Turve

Turpeen ja hakkeen käyttöä on lisättävä ja kivihiilen käyttöä vähennettävä. Kotimainen uusiutuva energia kasvaa maaseudulla. Jokainen metsäteollisuuden työpaikka tuo mukanaan neljä muuta työpaikkaa.

Suosi suomalaista – käytä kotimaista